”Born to be Wild”

”Motorrijden is de ultieme vrijheid”. Gaan en staan waar je maar wilt is de droom van velen. De subcultuur waarvoor dit werkelijk is, zijn de motorrijders. Een groep mensen, bestaande uit vrije geesten, mannen met een midlifecrisis en enthousiastelingen met een ding gemeen: Die liefde en passie voor motoren. Helaas hoor je ook steeds vaker over de donkere kant van dit fenomeen: De motorbendes.

In deze blog zal ik de medemens op de hoogte houden van zowel de ”goede” kant alsmede de ”slechte” kant van de ‘biker’. Met een combinatie van leesteksten, foto’s en video’s wil ik een inzicht geven in wat er in het wereldje van deze interessante subcultuur omgaat.

Dus ‘Get your motor running and get out on the highway’ van het leven van de motorrijder en volg wat er allemaal gebeurt.

Advertisements

One thought on “”Born to be Wild”

  1. Helaas niet helemaal gelukt. Dossier is niet alleen een aaneenschakeling van nieuwsberichten, de kern van de subcultuur komt niet echt aan bod. Want: wie zijn de leden, wat drijft hen en waarin onderscheiden zij zich van gewonen motorclubs? Aan jou de taak om hier van een 5 een 6 te maken, temeer daar de laatste bijdragen buiten de deadline geplaatst zijn. Bovendien is inleiding 2 dagen na deadline geplaatst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s