De Guardian Angels, wie zijn ze en wat doen ze?

De Guardian Angels is een internationale non-profitorganisatie van vrijwilligers die vooral actief is in de VS. Deze organisatie helpt de politie bij het opsporen en tegenhouden van criminelen en andere gevaarlijke individuen. Bovendien zorgen ze voor de openbare veiligheid.  Alhoewel de politie soms vindt dat ze te onervaren zijn om verdachten te arresteren, leveren ze toch zeer goed werk. Vanaf de oprichting tot nu hebben de Guardian Angels talloze prijzen verdient met hun moed om misdaad te bestrijden. Mensen zijn lovend over ze en kritiek volgt zelden. Guardian Angels zijn te herkennen aan hun rode baretten.

Ik heb voor deze subgroep gekozen, omdat deze groep niet zo bekend is onder de mensen, maar wel zeer belangrijk. Het werk van de Guardian Angels is inmiddels onmisbaar geworden in verschillende landen. Zie de rest van mijn weblog voor meer informatie en interessante artikelen over de Guardian Angels.

Door: Jochem Schermers

Guardianangelslogo

Het officiele Guardian Angels logo. Bron: Guardian Angels officiele website

Bron: Guardian Angels, Wikipedia

Advertisements

One thought on “De Guardian Angels, wie zijn ze en wat doen ze?

  1. Erg duidelijk dossier dat mij als bezoeker alles vertelt over de werkwijze en het onstaan van de Guardian Angels. Normaal zou ik dit dossier met een 8,5 honoreren, nu echter met een 7. Argumenten: een groot deel van de als fout aangemerkte links zijn aan het begin van het dossier ‘verkeerd’ linkend (-0,5). Daarnaast kost een groot aantal taalkundige onzuiverheden je een volle punt (-1). Jammer! Remedie voor de toekomst: check, check, double check en laat checken (door anderen),

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s