Dreigmail voor Wilders

DEN HAAG- PVV-leider Geert Wilders vroeg zich vorige week hardop af waarom niemand eerlijk durft te benoemen dat het toenemende geweld een ‘Marokkanenprobleem’ is.Dit kreeg in de media veel aandacht, maar ook privé werd de rechtse politicus hierop aangesproken.

Naar eigen zeggen ontving Wilders de laatste week ongeveer twintig bedreigingen. Via e-mail en Twitter wensten verschillende mensen hem de dood toe. In een toelichting vertelde de politicus dat mensen hem onder andere schrijven dat ze zijn hoofd eraf willen hakken of  hem kapot gaan schieten. Hij vindt de situatie ‘triest en veelzeggend’ en heeft van verschillende bedreigingen aangifte gedaan.

De aanleiding van Wilders’ spraakmakende uitspraak van vorige week was de dood van grensrechter Richard Niewenhuizen. Hij werd na afloop van een voetbalwedstrijd in Almere ernstig mishandeld door minderjarige spelers, wat zijn dood tot gevolg had. De daders waren van allochtone komaf, vandaar dat Wilders stelde dat het een ‘Marokkanenprobleem’ was.

Bron: de Telegraaf

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s