Hoe word jij een fashionista?

Fashionista’s heten over het algemeen fashion-victims. Dat klinkt best negatief, maar wat is het nu precies en hoe word jij het?

Een fashion-victim is een fanatieke modevolger en is erg gevoelig voor nieuwe trends. Fashionista’s durven te combineren, durven veel met kleur te spelen en durven anders te zijn. Zij streven naar perfectie en hun favoriete motto luidt: ‘The more, the better.’ Bovendien moet je er de tijd voor hebben en nemen. In tegenstelling tot de modellen, die ‘Less is more’ als hun motto gebruiken.

Deze motto’s overlappen elkaar enigszins. Veel modellen zijn namelijk fashionista’s en veel modeontwerpers wisselen beide motto’s af.

Van de P.C. Hooftstraat tot aan de Dappermarkt.  Kleding, accessoires, schoenen en eventueel make-up. De outfit hoeft niet duur te zijn. Outfits kunnen duur lijken, als ze maar goed gecombineerd worden. Dat is precies wat je moet doen als opkomend fashionista. 

Kortom, wees niet bang en zie dit als iets leuks en uitdagend. Draag overigens wel iets waar jij je fijn in voelt. Dit maakt het leven als een fashionista nog leuker.

Trendystyle

(Dit bericht werd op 6 december geplaatst, maar in een andere map)

Advertisements

One thought on “Hoe word jij een fashionista?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s