Winter 2012

Elk jaar blijft het spannend. De nieuwe wintercollectie komt eraan. Dit jaar zijn de modeontwerpers rustiger geweest en laten de fashionista’s creatiever zijn.

De volwassenen zullen hier blij mee zijn: coltruitjes zijn weer terug! Een nieuwe trend is om kleding zichtbaar over elkaar heen te dragen.

Wat broeken betreft, zijn Skinny Jeans nog steeds in. Jongeren kunnen er maar geen afstand  van nemen. Deze winter zijn er echter ook wijde broeken te zien. De broeken die nu het meest trendy zijn, zijn de leren broeken. Nep of echt, het is een must!

Wat de pantykousen betreft, zijn zwart en wit uit. Natuurlijk mogen de kleuren gecombineerd worden met zwart of wit, maar dan zou de voorkeur uitgaan naar zwart. Tegenwoordig is het wel in om leggings te dragen en vooral in alle soorten kleuren en met allerlei patronen. Dan worden de leggings niet onder een jurkje gedragen, maar als een broek.

Last but not least, de winterjas. Hij moet echt bij de totale outfit passen. All black, all white, all red, all green. Het maakt niet uit. Kleden in één kleur is in. Zwart en wit komen in dit geval het meest voor. Dát is wel in!

 

Bron: Trendystyle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s