Edge the movie

Door: Debora Dijkstra

Joel Silver produceerde in 2009 een actie film over straight edge. Silver Pictures heeft deze film geproduceerd. Het orginele script is geschreven door Rich Wilkes. Voor deze film heeft Joel Silver samengewerkt met Alex Heineman en Andrew Rona. Zij zijn op zoek gegaan naar een regisseur en een cast. De film speelt zich af in Los Angeles.

In de film duik je in het leven van negen straight-edgers. Vanwege negatieve ervaringen met drugs of morele overtuigingen willen ze een gezonder leven. Door een persoonlijke kijk in hun dagelijkse leven zien we hoe ze kiezen om “poison free’ te leven en hoe dit hun wereld veranderd. De film Edge zal zich karakteriseren met opeenvolgende problemen en uiteenlopende karakters, zoals een corrupte politie en de Southland bende.

Volgens Heat Vision, die een kijkje mochten nemen in het script, lijkt de film op Lethal Weapon en 48 Hours, waar Silver films bekend om staat. Rich Wilkes staat bekent om de actie-avonturen film xXx.  Daarnaast heeft hij ‘Airheads’ en ‘The Stoned Age’ geschreven. Hij is nu ook bezig met een opzet voor de film ‘Iron Fist’.

edgethemovie

Bron: Edge , Coming Soon en Movie News

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s