Commercial Straight Edge

“I’m a person just like you, but I don’t drink, I don’t smoke en I don’t need drugs to have a good time.” Dit is de boodschap die straight-edgers willen overdragen en zetten mensen aan het denken. Heb je alcohol nodig om een leuke tijd te hebben? Zie je de wereld zonder een druppel op de hebben net zo leuk? Straight-edgers vertellen hun verhaal door middel van verschillende commercials.

De promotie van straight-edge is gestart. In de eerste commercial legt een jonge straight-edger uit hoe het allemaal begon. Hij is zelf twee jaar straight-edger en wil zichzelf niet vergiftgen. Tot slot zegt hij dat mensen zich meer bewust moeten worden wat voor invloed drugs op je hersenen heeft.

In de tweede commercial vertelt een andere jongen hoe straight-edge zijn leven veranderde. Hij zegt: “My mind has become much more open before I was straight edge.” Hij vertelt verder dat er toch veel mensen mensen die op ons neerkijken, want hoe kan je nu lol hebben zonder drugs? Dit willen wij juist veranderen. Wij zijn een vriendengoep die positiviteit willen uitstralen naar andere kinderen.

Bron: youtube

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s