Sweet lolita

Sweet lolita is de meest over-de-top stijl van de lolitastijlen. Verder is het ook de meest kinderlijke stijl met veel ruches en strikjes. De meest gebruikte kleuren zijn roze en andere pasteltinten. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van motiefjes zoals aardbeien, polka dots en bloemetjes.

Voor de sweet lolita zijn twee merken belangrijk: Baby the Stars Shine Bright en Angelic Pretty. Elke lolita interpreteert de stijl anders; geen twee lolita’s lijken op elkaar. Toch zijn er een paar punten die voor elke sweet lolita belangrijk zijn, zoals de petticoats. Veel sweet lolita’s dragen 3 of 4 petticoats over elkaar. Deze zijn meestal een verschillende kleur. Het wit dat je vaak zou combineren met je outfit wordt door sweet lolita’s vervangen door kleur en printjes. Elk onderdeel van de outfit moet opvallen.
Accessoires maken het verschil tussen sweet en over-the-top sweet lolita’s. Bij de accessoires is het belangrijk dat ze vooral niet uit dezelfde serie moeten komen.

Ook haar en make-up zijn heel belangrijk. Voor het haar geld dat het vooral groot moet zijn. De meeste sweet lolita’s dragen daarom ook pruiken. Ook hier is kleur belangrijk. De sweet lolita’s gebruiken de meeste make-up.  Ook deze make-up is over-de-top met veel glitters en blush.

sweet lolita lolitafashion, parfaitdoll

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s