Fashionista magazine

Fashionista is niet alleen een subcultuur, het is ook een Nederlands tijdschrift. De eerste Fashionista Magazine kwam uit op 16 november 2011. Het blad werd direct van redactielid tot redactielid doorgegeven.

De magazine richt zich op jonge modeliefhebbers tussen de 14 en 25 jaar en kost €2,99. Het blad staat vol met real life,beauty, shopping, fashiontrends, celebritynieuws en veel meer. Volgens een Fashionchicklid was mode-inspiratie nog nooit zo makkelijk te vinden. Ook komt Fashionista om de vier weken uit.

Het hoofdkantoor van Fashionista staat in Hoofddorp. Lydian Coppus is de hoofdredacteur van dit tijdschrift. Onder haar redactie vallen Yvette Hoogenboom, Emma Zilverberg, Dorith Graef, Marjolijn Hoffmans, Marije Roozendaal, Marta Gnjatovic, Leonore Tilleman. Een ieder heeft zijn eigen drukke, vervulde taak.

Ondanks de crisis loopt het tijdschrift goed en hun uitgever, Sanoma Media, is nog steeds erg blij met Fashionista. Ook heeft dit magazine een eigen Twitter- en Facebookaccount, waardoor hun bekendheid zal blijven stijgen.

Bron: Fashionchick

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s