Motorrijders geven ruim 100 cadeaus aan arme kinderen en vrouwen

LINCOLNSHIRE – Leden van drie verschillende motorclubs hebben ruim 100 kerstcadeaus gedoneerd aan arme kinderen. Voor het eerst in ondersteunen ze ook de vrouwenafdeling. De actie vond plaats in verschillende ziekenhuizen in het graafschap van Lincolnshire in het midden van Engeland.

Door: Robert Denneman 06-12-2012

Motorrijders van de North East Lincolnshire Motorcycle Action Group, de MLC Scooter Club, de Hawaiian Eye Bikers uit Grimsby en de Boston Motorcycle Riders Association uit Boston waren betrokken bij het doneren van de cadeaus afgelopen zondagmiddag.

Organisator Mike Capes van de MLC Scooter Club zei: “We doen dit elk jaar, maar normaal gesproken doet elke motorclub dit zelfstandig. Wij doen allemaal heel veel voor het goede doel, het hele jaar rond, maar het enige waar we om geven rond deze tijd van het jaar is om een kind te zien lachen.”

Therapeutisch specialist Paula Staines, van de Rainforest kinderafdeling in Grimsby, voegde er aan toe: “Ik wil de ’bikers’ stuk voor stuk heel erg bedanken en iedereen die bij deze actie betrokken is. Het maakt echt een wereld van verschil. Jammer genoeg zijn er kinderen in het ziekenhuis tijdens de kerstdagen, maar hopelijk vrolijken de cadeaus hen wat op.”

De cadeaus hebben een groot verschil gemaakt op de kinderafdelingen.
Moeder van drie kinderen, Danielle Brown, was in het ziekenhuis met haar driejarige dochter Amelia Coleman. “De cadeaus hebben haar heel blij gemaakt, wat geweldig is”, zegt ze. “Ik wil iedereen ontzettend bedanken”.

Bron: Grimsby Telegraph Boston Target
Vertaling: Robert Denneman

Bikers met cadeaus

Enkele ‘bikers’ met zuster Zara Vickers en enkele kinderen die cadeaus hebben gekregen. Bron: Grimsby Telegraph

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s